Little Monster

Bij Little Monster laten we ons inspireren door de belevingswereld van kinderen. Net als kinderen, roept Little Monster plezier, creativiteit, verbeelding en humor op. We ontwerpen vrolijke designs met een grappige twist, zodat ze aantrekkelijk blijven voor een breed publiek. De dieren en karakters zijn speels en spreken direct tot de verbeelding. Elk karakter heeft zijn eigen persoonlijkheid, of het nu ondeugend, ijdel, eigenwijs, grappig of leergierig is. En jij?
Overdag barsten kinderen vaak van energie en zijn ze vol emoties, indrukken en enthousiasme. Ons motto is: Speel overdag als een klein monstertje en slaap 's nachts als een engeltje onder het duurzame beddengoed van Little Monster.

Little Monster

De naam Little Monster is zorgvuldig gekozen om onze sympathie en herkenning naar ouders uit te drukken. Hoewel iedereen onvoorwaardelijk van zijn/haar kinderen houdt, weten we ook dat kinderen enorm veel energie kunnen opslurpen. Ze kunnen een chaos maken van je net gepoetste huis en soms lijkt het alsof je ze achter het behang zou willen plakken. Maar aan het einde van de dag brengen ze ons zoveel vreugde en geluk dat we ze liefkozend kleine monsters noemen. Daarom 'Little Monster'!

Little Monster - Doelgroep

De doelgroep van Little Monster zijn kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar die een voorkeur hebben voor visuele prikkels en dol zijn op grappige dieren en karakters. De brede leeftijdsrange is bewust gekozen omdat het visuele aspect al aantrekkelijk is voor jongere kinderen, terwijl de humor en woordgrapjes ook oudere kinderen blijven boeien. Daarnaast richt Little Monster zich op ouders die een voorkeur hebben voor een unieke, eigenzinnige, maar toch rustige kinderkamer. De woordgrapjes spreken moderne ouders aan door een knipoog te geven naar hun eigen ervaringen en hen te laten weten dat we begrijpen dat kinderen (hoeveel je ook van ze houdt) niet altijd engeltjes zijn.

Little Monster - Merkfilosofie

Onze missie is om elk kind te voorzien van een kwalitatief goede nachtrust onder de bescherming van een Little Monster-vriendje (of vriendinnetje). We streven ernaar om een vrolijke en hoogwaardige textielcollectie te creëren met een humoristische twist. Elk karakter heeft zijn eigen verhaal, waardoor het kind een band kan opbouwen met zijn of haar Little Monster-vriendje en zich veilig voelt in het donker.