Klantenservice

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U kunt enkel defecte/verkeerde artikelen retourneren. U krijgt dan het volledige orderbedrag exclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en indien redelijkerwijze mogelijk in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het voorkomen dat er een verkeerd artikel is toegestuurd, of dat er een defect artikel is ontvangen, dan kan er een klacht gestuurd worden naar support@royaltextile.nl

In de mail aangeven:

* Omschrijving klacht

* EAN van het artikel

* Ordernummer of factuurnummer van de bestelling

* Foto van de klacht.


Royal Textile B.V.

Willem Brocadesdreef 4

2132PV Hoofddorp

Nederland


(+31) 023 820 02 39

support@royaltextile.nl

F.A.Q.

U kunt enkel defecte/verkeerde artikelen retourneren

De verzendkosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening.

Laat het ons weten, dan sturen we een verzendlabel voor het retourneren. Uiteraard sturen we alsnog het juiste product toe.